Oppstart pakke kjemikalier utebasseng Vis større

Vi fører kjemikalier fra kjente leverandører. Høy kvalitet sikrer økonomisk vannbehandling

Vi fører kjemikalier fra Bayrol, HTH og Melpool.

Våre produkter er av høy kvalitet for din trygghet. Rent vann med riktige verdier, uten bekymringer.

Markedets beste produkter og vi har de på lager. Kom gjerne innom for en god handel.
Våre montører tar også med det du måtte trenger ved service besøk.

Husk at kjemikalier er fersk vare. 

Se vårt utvalg her og bestill gjerne via vår nettbutikk!

Flere detaljer

Mer informasjon

Våre kjemikalier har et høyt innhold aktive stoffer som sikrer et rent, trygt og økonomisk bassenghold. 

Et basseng gir stor glede for hele familien. For å sikre den beste vannbehandlingen anbefaler vi at følgende punkter blir ivaretatt igjennom hele sesongen:

1. Finn en testmetode som passer i din hverdag. En god vannbehandling starter alltid med en vannanalyse. Vi har testutstyr for: manuell brukautomatisk måling og evnt. dosering

2. Juster pH verdien. Svinger pH verdien mye, anbefaler vi å måle alkalitet og hardhet.
Ideell pH verdi ligger mellom 7.2 og 7.6 og gir det beste utgangspunkt for desinfeksjonsmidler.

3. Desinfiser vannet for å unngå bakterier. Du kan velge mellom klorholdige og klorfrie kjemikalier. Innen begge gruppene finnes det ulike varianter, flytende, tabletter og granulat/pulver. De har ulike tidsintervaller for dosering. Les mer om våre produkter innen: klorholdigeklorfrie 
Innen desinfeksjon kan du velge mellom manuell og automatisk dosering. Vi har produkter som måler og doserer fra 2-5 vannverdier. Det eneste du må gjøre, er å følge med på verdiene.

4. Forebygg algedannelse. Bruk og ytre påvirkninger tilfører vannet sporer fra mikroorganismer. Det er derfor viktig med jevnlig tilføring av algemidler som forebygger og behandler ved algevekst.
Vann med algedannelse, blir misfarget og uklart. Det kan og gi glatte bassengoverflater.

5. Benytt flokkuleringsmidler. Disse samler små svevepartikler/urenheter til større enheter som lar seg filtrer ut av vannet. Det gir en krystallklart og delikat basseng.

6. Rengjør vannet regelmessig med hov og slamsuger. Ved bruk av bassenget tilføres det ofte urenheter fra miljøet rundt. For å ivareta en god vannkvalitet og et delikat vann, er det viktig å fjerne disse jevnlig. De som flyter i vannskorpen, fjernes med en hov. De som synker til bunnen fjernes med en slamsuger. Vi har et godt utvalg innen både manuelle og automatiske modeller.

7. Rengjør filteret regelmessig. Filteret er en viktig del av vannbehandlingen. Bruk, kjemikalier og ytre påvirkninger avsetter partikler i vannet som legger seg i filteret. Det er derfor viktig med jevnlig utspyling for at filteret skal fungere optimalt og bidra til gode vannverdier. Sliter du med ustabile vannverdier, anbefaler vi ofte en sjekk av filteret. Det er de siste årene utviklet klorprodukter som også renser filteret: Bayrol Chlorilong ultimate 7 og Bayrol Varitab.

8. Bruk "rene" produkter med høyt innhold av aktive stoffer. Såkalte "billige" kjemikalier har ofte et lavt innhold aktive stoffer. Dette resulterer i høyere forbruk/mengde produkt pr. dosering.

Sjekk jevnlig bassengvannet, og alltid før behandling. Ideelle vannverdier:

pH verdien bør ligge mellom 7,2 og 7,6.
Klor innholdet bør ligge mellom 0,5 og 1,5 mg/l.
Bunden klor innhold bør ligge på maks 0,5 mg/l. Evnt. maks 50% av den frie klorverdien.
Cyanursyre bør ligge på maks 25 - 50 mg/l. (restavfall fra triklor som kan gjøre klor ineffektiv)
Alkalitet bør ligge mellom 80 - 120 mg/l. 
Hardhet bør ligge mellom 150 - 250 mg/l. 

Velkommen innom for en fagprat og hyggelig handel