Førstemann til mølla!

Ny

Gullberg & Jannson selger nå ut hele lageret av Varmepumper og bassengtak Stella Comfort i box.

Ta kontakt for et supert tilbud ferdig montert. Husk første mann til mølla......

Se link for modeller  :

http://www.gullbergjansson.no/produkter

Flere detaljer

Mer informasjon

Gullberg & Jansson bassengvarmepumper kjennetegnes gjennomgående av høy kvalitet når det gjelder material- og komponentvalg, samt tiltalende design. Gullberg & Janssons miljøsmarte bassengvarmepumper i P-serien, Q-serien, V-serien og X-serien er beregnet å ha en forventet levetid på cirka 15 år. Våre bassengvarmepumper i S-serien, beregnet for innendørs bassenger, brukes året rundt og levetiden anslås i dette tilfelle til cirka 10 år.

Stella Comfort-serien er G&J sin eksklusive standardserie for bassengtak med normal takhøyde,utstyrt med automatisk seksjonslåsing og ekstra flate komfortskinner.

Stella Comfort er et naturlig valg for den som gjerne vil bade under tak selv i dårlig vær. Stella Comfort passer alle standardbassenger både med og uten bassengsarg. Stella Comfortserien leveres i fire standardstørrelser, men kan også bestilles etter mål mot pristillegg.

Stella Comfort er et barnesikkert bassengtak med lås og akkurat som Nova Comfort-serien er dette et elegant tak med robust konstruksjon.